top of page

VERHUUR

Bekijk onze Agenda

Of ons gebouw beschikbaar is!

Informatie gebouw

De stichting Martin Gasman Groep beschikt over een groot groepsterrein met daarop een modern clubgebouw. Ongeveer 1 km. gelegen vanaf de stadskernen van zowel Kampen als IJsselmuiden. Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het terrein is ingericht om te kunnen kamperen in tenten met alle extra faciliteiten onder andere het gebouw met douches en wc. Daarnaast kan men een modern gebouw huren voor onder andere scoutingkampen, vergaderingen, teambuilding uitjes en andere uitstapjes inclusief overnachting. Het terrein is gelegen aan het Ganzendiep en dichtbij de rivier de IJssel. We hebben de beschikking over een loopsteiger met daaraan voldoende aanlegmogelijkheden. De omgeving van het terrein biedt vele mogelijkheden om een geschikt en variabel programma te organiseren zowel op het water als op het land. Huurders kunnen tegen betaling gebruik maken van de zeilboten van onze scoutinggroep.

Binnen
Groot Terrein
Gebouw
Ruimte voor mogelijkheden
Faciliteiten in het gebouw


Het clubgebouw heeft vijf lokalen met verschillende afmetingen. Op de begane grond zijn toilet, was- en douchegelegenheden aanwezig, welke ook voor minder valide mensen toegankelijk zijn. Vanuit de ruime entree komt u in de keuken met bar. Dit is gekoppeld aan de grote zaal. Op de eerste verdieping zijn twee lokalen beschikbaar als recreatie en slaapruimte.

Het gebouw beschikt over centrale verwarming, draadloos internet, TV, DVD home cinema set, Radio cd speler, een uitgebreide keuken inclusief inventaris zoals twee koelkasten, een magnetron/oven, koffieautomaat, waterkoker, vier kleinere gaspitten en twee industriebranders.

Het gebouw voldoet aan alle brandveiligheid eisen en er is een gebruiksvergunning. De vloeren zijn voorzien van plavuizen of linoleum bedekking, hygiënisch en eenvoudig schoon te houden.

Omgeving groepsaccommodatie

Het ruime terrein is gelegen in een recreatiegebied aan de oevers van het Ganzendiep en is dus ideaal voor watersporters.

De huur van zeilboten (CWO verplicht) en surfplanken is mogelijk. Het terrein heeft een oppervlakte van 3000m2. Het grootste gedeelte daarvan is grasveld. Er is een ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein en het terrein is af te sluiten middels een toegangshek.

Het terrein is overzichtelijk ingedeeld, goed verlicht en onderhouden.

Het is helaas NIET meer mogelijk om de kampvuurplaats te gebruiken voor een kampvuur, wel is het gebruik van een vuurkorf toegestaan.

Dit dient u vooraf aan te geven aan de beheerder. Slechts met zijn toestemming is het gebruik dan toegestaan.

Er dient uiteraard zelf voor hout gezorgd te worden.

Bereikbaarheid gebouw

Het gebouw is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het NS station van Kampen ligt op 10 minuten lopen maar is ook met buslijn 141 bereikbaar.

Wanneer u met eigen vervoer komt kan men het gebouw, vult u in uw navigatie het adres in: Seveningseweg 3 te Kampen.

Prijslijst huur gebouw/terrein

Indien u wilt overnachten in het gebouw moet de minimale groepsgrootte 15 personen zijn. Maximaal kunnen 45 personen overnachten conform de gebruiksvergunning.

 

  • Huur gebouw De Dukdalf, inclusief terrein:     € 7 per persoon per nacht.

  • Huur gebouw De Dukdalf  inclusief terrein van 10:00 uur tot 24:00 uur: € 100,00.

  • Huur gebouw Wachtschip inclusief terrein:     in overleg met beheerder.

  • Huur zeilboten:                                                     € 35,75 per dag.

 

Indien gebruik wordt gemaakt van de restafval container worden de volgende tarieven gehanteerd:

 

  • Bij huur van een dag: € 7,00.

  • Bij weekend huur: € 40,00.

  • Bij gehele week huur: € 90,00

Voor zowel de huur van het gebouw als het terrein dient een borg betaald te worden van € 150,00.

Coordinator verhuur gebouw en Terrein

De beheerder is voor vragen en reserveringen via e-mail en telefonisch te bereiken. Telefonisch dient u echter na 18:00 uur contact op te nemen.

 

Naam: Dhr. M. Sleurink

Email: m-sleurink@hetnet.nl (vermeld duidelijk naam, adres en telefoonnummer van de huurder)

Telefoon: 06-51609136

Terreinreglement en Aanvullende bepaling
bottom of page